I en liten grupp med 4 deltagare får du lära dig fertilitetsförståelse enligt Sensiplan. Du får utbildning i att observera, kartlägga och tolka dina fertila tecken, och vi går igenom hur du använder Sensiplan för att undvika eller planera en graviditet.

Vi träffas varannan vecka under ca 3 månader. Föreläsningar varvas med övningar och diskussioner, och vi lägger mycket tid på att gå igenom deltagarnas egna kartor. Du får svar på dina frågor kring din egen cykel samtidigt som du lär dig av att se andras.

Det blir ofta en fin gemenskap när ett litet gäng kvinnor/menstruerande träffas, delar våra upplevelser och lär känna våra kroppar tillsammans. När kursen är avslutad kan du hålla kontakten med de andra kursdeltagarna i vår facebookgrupp, och på så sätt få fortsatt stöd och sällskap på din fertilitetsförståelse-resa.

I kurspaketet får du:

  • 9 gruppsessioner, 90 min vardera
  • Sensiplans två kursböcker
  • En termometer
  • Mailkontakt utöver sessionerna
  • Medlemskap i en liten facebookgrupp för er som går samma kurs

Paketpris: 5250 kr

Kursavgiften betalas i fyra delbetalningar.
Efter avslutad grundkurs kan du boka extra sessioner för 850 kr/timme.

HÄR kan du läsa mer om Sensiplan och vem metoden passar för. Undrar du fortfarande om kursen är rätt för dig, boka ett gratis inledande samtal eller skriv ett meddelande till mig nedan. Du anmäler dig till kursen via kontaktformuläret.

Gratis samtal

Boka ett gratis inledande samtal för att ta reda på om mina kurser är för dig.

Kontakta Lina

Anmäl dig till någon av mina kurser eller ställ en fråga.