När jag hittade fertilitetsförståelse 2013 fanns det nästan inga handledare i Sverige. Jag förälskade mig i menscykeln och ville lära mig mer, men hittade ingen som kunde guida mig. Till slut bestämde jag mig för att själv utbilda mig till handledare och göra den här kunskapen tillgänglig i Sverige. Under 2017-2019 utbildade jag mig till Holistic Reproductive Health Practitioner på Justisse College International, med Jenny Koos som lärare. Senare har jag även lagt till en utbildning i Sensiplan (2020-2021).

Under tiden jag utbildade mig till HRHP började fertilitetsförståelse plötsligt spridas på sociala medier. Sedan jag tog examen har jag jobbat heltid som handledare i fertilitetsförståelse, och jag får idag många frågor från andra som är nyfikna på att utbilda sig och sälla sig till denna växande rörelse.

Därför har jag spelat in ett webbinarium om mina utbildningar. Jag pratar om hur båda utbildningarna sett ut, vilka vägar jag gått för att få förkunskaperna till att söka dem, hur jag finansierat dem osv. Jag berättar också om hur jag själv kom in på fertilitetsförståelse och bestämde mig för att det var detta jag ville göra, för den som vill lära känna mig lite bättre. Webbinariet är helt gratis.

Detta är (delvis) ett betalt samarbete med Justisse College International. Har du fler frågor om Justisseutbildningen efter att ha sett filmen är du välkommen att höra av dig, men titta på filmen först. Om du sedan söker till JCI, ange att det är jag som refererat dig så får jag betalt för mitt arbete! (Observera att jag inte har något samarbete med Sensiplanutbildningen.)

Varmt välkommen!