Under 6-8 månader får du djupdyka i din menscykel tillsammans med mig. Du får lära dig observera, kartlägga och tolka dina fertila tecken enligt Justissemetoden, och jag handleder dig i använda fertilitetsförståelse till det du behöver just nu – vare sig det är preventivmetod, planering av graviditet, kroppskännedom eller hälsobevakning.

Kursen är individuell, alla möten sker alltså one-on-one. Jag anpassar kursen efter dina önskemål och behov, både vad gäller frekvens mellan sessionerna och innehåll. Jag ger dig personlig handledning i metoden och tittar på hur den kan anpassas efter just din cykel och situation, även i situationer som PCOS, HA och amning (med eller utan mens).

Utöver att gå igenom dina kartor och applicera reglerna rätt, är mitt huvudfokus att hjälpa dig lära känna din kropp och ge dig en chans att göra menscykeln till din bundsförvant. Jag går även igenom hur normala menscykelparametrar ser ut så att du kan använda din egen cykel som en hälsospegel, och om du är intresserad så pratar vi om vad som behövs för en frisk cykel vad gäller livsstil. Observera att jag inte gör några djupare hälsoanalyser eller -rekommendationer, utan hänvisar dig vid behov vidare – men då med menscykelkartan som ett verktyg du kan använda på din fortsatta hälsoresa.

I kursen ingår:

  • 6 individuella sessioner online, 60 min vardera
  • 2 förinspelade föreläsningar, 80 min vardera
  • Justissemetodens guidebok
  • Kartor och klistermärken
  • En termometer
  • Read Your Body-appen gratis i 3 månader
  • Mailkontakt utöver sessionerna
  • Medlemskap i en stor facebookgrupp för alla som lärt sig Justissemetoden hos mig, där du kan få stöd av andra metodanvändare

Paketpris: 7600 kr

Kursavgiften betalas antingen som klumpsumma eller i delbetalningar.
Efter avslutad grundkurs kan du boka extra sessioner för 850 kr/timme.

HÄR kan du läsa mer om Justissemetoden och vem metoden passar för. Undrar du fortfarande om kursen är rätt för dig, boka ett gratis inledande samtal eller skriv ett meddelande till mig nedan. Du anmäler dig till kursen via kontaktformuläret.

Gratis samtal

Boka ett gratis inledande samtal för att ta reda på om mina kurser är för dig.

Kontakta Lina

Anmäl dig till någon av mina kurser eller ställ en fråga.