En introduktion för dig som vill börja hålla koll på din menscykel! Jag går igenom fertilitetsförståelsens principer och visar hur du kan observera dina fertila tecken för att öka din kroppskännedom.

Var med mig när jag förklarar hur menscykeln funkar utifrån en godistårta, visar upp de bästa bilderna ur mitt sekretbibliotek, och visar flera olika exempel på tempgrafer och kartor ur verkliga livet. En genomgång av fertilitetsförståelsens grunder, helt enkelt.

Du får lära dig:

  • grunderna i hur menscykeln funkar
  • menscykelns normala parametrar
  • hur cervixsekret ser ut och vad olika typer av sekret betyder
  • hur du tar din temperatur
  • hur du hittar din ägglossning
  • tips på kartor för att skriva ner dina observationer
  • vad fertilitetsförståelse är och hur det kan användas
  • skillnaden mellan fertilitetsförståelse och kalendermetoden
  • skillnaden mellan Justissemetoden och Sensiplan, och hur du kan tänka när du väljer metod för fertilitetsförståelse

Du som vill påbörja resan att lära känna din cykel får verktyg för att sätta igång. Passar perfekt för dig som inte vill ta steget att gå en kurs och använda fertilitetsförståelse som preventivmetod, men som är nyfiken på din kropp och vill få en grundförståelse för hur cykeln egentligen funkar.

OBS! Du kommer INTE lära dig en metod för fertilitetsförståelse genom detta webbinarium. Föreläsningen är till för dig som vill veta mer, och vill börja testa kartlägga din cykel för ökad kroppskännedom. Informationen du får här kan du INTE använda som preventivmetod. Vill du ha en djupare genomgång och lära dig en metod hänvisar jag till mina kurser.

Webbinariet kostar 299 kr för en enkelbiljett, och då har du tillgång till det på obestämd tid. Blir du medlem på min Boon-kanal kostar det 379 kr. Då får du tillgång till detta och alla andra webbinarier som ligger uppe. Särskilt Koll på cykeln-avsnitten är bra tillägg till denna föreläsning, där svarar jag på flera fördjupande frågor om sekret och temp (listor över frågorna finns här under fliken Webbinarier). Medlemskapet har ingen bindningstid.

Varmt välkommen!