1. Kan en ha fertilt sekret utan ägglossning?
  2. Vad beror det på om ägglossning inte sker i samband med peak day?
  3. Varför kan en ha sekret dagen efter temphöjning, kan en fortfarande vara fertil då?
  4. Varför kan sekretet vara svart under ägglossning?
  5. Varför har jag segt sekret under mensen?
  6. Jag ser bara fertilt sekret i 1 dag, vad kan det bero på?

Dessa frågor besvarar jag i avsnitt nr 1 av Koll på cykeln, ett återkommande webbinarium där jag svarar på era inskickade frågor om fertilitetsförståelse. Jag pratar bla om när ägglossningen sker i förhållande till sekret och temp, sekret som dyker upp på olika ställen i cykeln, och olika typer av ägglossningblödningar.

Webbinariet kostar 199 kr för en enkelbiljett, och då har du tillgång till det på obestämd tid. Du kan också bli medlem på min Boon-kanal för 379 kr/månad utan bindningstid och få tillgång till alla webbinarier jag har lagt upp. Medlemskapet har ingen bindningstid!

Har du en fråga till Koll på cykeln? Skicka ett meddelande till mig på Instagram eller Facebook, eller bli medlem på min Boon-kanal och skriv din fråga där. Jag väljer ut ett antal frågor varje månad och spelar in en timmes föreläsning där jag besvarar dem. När du har ställt din fråga, håll utkik på mina sociala medier och här på hemsidan – inför varje webbinarium som släpps går jag ut med vilka frågor som besvaras.

Varmt välkommen!