INFO OM WEBINARIER

INFO OM WEBINARIER

Vad har du alltid undrat kring menscykeln och fertilitet? Vad har du googlat dig galen på och ändå inte fått svar? I mina webinarier vill jag ge fler människor möjlighet att få insikt i era menscykler och få svar på de där brännande frågorna!

boon.tv/fertilitetskoll sänder jag onlineföreläsningar varje månad. Du kan köpa enkelbiljett till enskilda webinarium som intresserar dig, men du kan också bli medlem och få en prenumeration på alla mina webinarier. Då blir du en del av ett fertilitetsförståelse-community som kommer att byggas på min kanal, där du kan prata med andra nyfikna, intresserade och nördiga!

Börja här!

Börja gärna med att titta på Introduktion till fertilitetsförståelse så kommer resten av webinarierna bli lättare att förstå. Där får du dessutom verktyg för att börja kartlägga din egen cykel.

Jag planerar fler webinarier av den typen, såsom ett om menscykeln där jag går igenom den från grunden en gång för alla!

Koll på cykeln

Koll på cykeln är ett webinarium där jag besvarar era inskickade frågor om fertilitetsförståelse. Jag reder ut vad fertilitetsförståelse egentligen är för något och delar med mig av min kunskap om menscykeln, fertila tecken, sekret och temperatur, preventivmetoder och barnönskan.

Om du har en fråga till Koll på cykeln, skriv ett meddelande till mig på Instagram eller Facebook, eller bli medlem på min Boon-sida och skriv din fråga där. När jag fått in tillräckligt många frågor för ca en timme spelar jag in ett avsnitt.

Observera att mer personliga frågor om reproduktiv hälsa besvarar jag bara i mina kurser, där jag känner personen som frågar och dennas menscykel.

Medlemskap

Ett medlemskap kostar 379 kr/månad. Som medlem i mitt Boon-community får du:

  • Prenumeration på Koll på cykeln – återkommande webinar där jag svarar på inskickade frågor
  • Fri tillgång till alla tidigare webinar
  • Tillgång till ett fertilitetsförståelse-community där du kan prata med andra intresserade
  • Framöver kommer jag sända andra typer av webinar också, alla ingår i medlemspriset
  • Du stödjer mitt arbete med att sprida kunskap om menscykeln
  • Ingen bindningstid

Du kan avsluta ditt medlemskap när du vill. Som medlem har du tillgång till alla webinarier som ligger uppe, och när du avslutar medlemskapet försvinner tillgången. Du kan även köpa enkelbiljett till enstaka webinarium, då har du kvar tillgång till dem på obegränsad tid.

När du blir medlem stödjer du mitt arbete med att sprida den kunskap om menscykeln som har fattats oss så länge. Ditt stöd ger mig möjlighet att fortsätta dela med mig av mina tankar på Instagram och utveckla min verksamhet som handledare i fertilitetsförståelse. Tack!

Hitta rätt webinarium

Varje webinarium jag lägger upp kommer bli en egen post på den här sidan där jag beskriver vilka frågor som tas upp. Om du är intresserad av ett visst tema eller har en fråga du undrar om jag redan tagit upp, kan du söka bland inläggen i sökrutan längst upp till höger på den här sidan.

Webinarierna är kategoriserade enligt olika teman på Boon, så du kan filtrera vilka webinarier du ser där.

Jag kommer också skriva listor på innehåll på mina sociala medier. På instagram kommer du kunna botanisera kring mina webinarier både i höjdpunktskategorin Webinar i stories, och leta efter frågor som intresserar dig i guiden Koll på cykeln.

Välkommen till Fertilitetskolls Boon-kanal!